Kunnon kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa laadukkaan lopputuloksen

Toiminta-aluettamme on Helsinki ja koko muu pääkaupunkiseutu

Ammattitaitoisen henkilökunnan ohella kunnon kalusto on avain tehokkaaseen ja tulokselliseen kiinteistöhuoltoon. Heiccio Oy panostaa hyvään kalustoon, jotta tavallisimmat koneitse hoidettavat kiinteistöhuollon työt, kuten esimerkiksi hiekoitus, lakaisu, auraus ja kadun pesu sujuvat helposti ja nopeasti. Tarjoamme palvelut kuski ja kone -tyylisesti; emme vuokraa laitteistoamme. Tutustu kalustoon ja ota yhteyttä, mikäli haluaisit kysyä lisää.

Hako Citymaster 1200 monitoimikone (2 kpl)

Hako Citymaster 1200 on kiinteistöhuollon ketterä monitoimikone. Se on vankka, pitkäikäinen ja huoltoystävällinen tarmonpesä, joka kompaktista koostaan huolimatta soveltuu lisävarusteiden avulla kaikkiin huoltotöihin aina lakaisusta auraukseen. Näppärän kokoinen Hako Citymaster mahtuu toimimaan pienilläkin pihoilla. Taloyhtiön asukkaat tai huolettavan kiinteistön naapurit eivät joudu kärsimään melusaasteesta, sillä Hako Citymaster on tehokkuudestaan huolimatta hiljainen. Heiccio Oy:n kalustoon kuuluu kaksi Hako Citymaster 1200 monitoimikonetta, joissa molemmissa on imukonevarustus sekä talvisin zoom-aura ja lautashiekoitin.

Kramer 5065 (1 kpl)

Kramer 5065 -pyöräkuormaaja edustaa järeämpää kalustoamme. Auraus ja lumensiirtotyöt erityisen runsaslumisina talvina sujuvat helposti tällä voimanpesällä. Lisäksi erilaiset nosto- ja lastaustyöt voidaan suorittaa kätevästi Kramerille, joka on varustettu pidemmillä 2,4 metrisillä trukkipiikeillä.